Kategoriat
Yleinen

8PRO etsii rohkeaa yritystä pilottiin

Olemme kehittäneet uudenlaisen yritysanalyysin, jota pilotoimme nyt pienissä ja keskisuurissa tuotantoyrityksissä. 8PRO analyysi on monipuolinen ja nopea analyysi, jonka avulla selvitämme yrityksen tämän hetkisen tilanteen mm. hankinnan, myynnin ja työhyvinvoinnin näkökulmista. Lisäksi analyysi antaa vastauksia kiertotalouteen ja tuotteistamiseen liittyvissä asioissa.

Etsimme nyt pilottivaiheeseen rohkeaa ja ennakkoluulotonta yhteistyöyritystä Varsinais-Suomesta. Pilotti ei vaadi yritykseltä rahallista panostusta. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!

Kategoriat
Yleinen

Koulutuspäivä Borella

8PRO vietti lauantaina talvista koulutuspäivää laivahostel s/s Borella. Tutustuimme kiertotalouteen kouluttajmme Pekka Ahosen johdolla ja viritimme aivosolut aktiivisiksi shakin alkeita opiskellen. Saimme lisäksi kattavan ja mielenkiintoisen tietoiskun shakin historiaan ja suurmestareihin. Tiedätkö, mistä lautapelin nimi tulee?

Koulutus-, liikunta- ja tykypäivät voit tilata meiltä. Ota yhteyttä!

Kategoriat
Yleinen

8PROn koulutuspäivä tulossa 10.12.2020

Testaamme palvelujamme koulutuspäivän merkeissä. Tilaa sinäkin oma koulutuspäiväsi.

Kategoriat
Yleinen

Yritysvalmennusta ja työhyvinvointia

8PRO aloitti toimintansa tänä syksynä. Olemme innostunut ja toimintaa pelkäämätön porukka, joka on valmis auttamaan yritystäsi erilaisissa haasteissa.

8PRO vietti lokakuussa omaa tykypäivää Koroisissa. Latasimme energiaa tanssin, kahvakuulan ja venyttelyn parissa. Hyvä ruoka ja viininmaistelu kruunasivat päivän.